Nog meer impressies van de plastic iPhone [Video]

Door: matthijs-van-den-broek | 08 juli 2013 08:06

Video

Wie zich alvast wil vergapen aan de plastic iPhone zonder dat hij aangekondigd of beschikbaar is: dit is je kans. Er is een nieuw filmpje verschenen van Techdy die weinig aan de verbeelding overlaat: de nieuwe budget iPhone van plastic in 3D, op hoge resolutie. Je kunt hem ook kopen, maar dan heb je wel te maken met een nepproduct dat op Android draait...

Op de website van 9to5Mac is het filmpje sinds dit weekend te bekijken, inmiddels staat de teller op 550.000 views en dat aantal zal, nu iedereen weer op kantoor is na een zonnig weekend, wel snel toe gaan nemen.

Het geinige aan onderstaande video is, dat het niet alleen een impressie is van de iPhone die er waarschijnlijk aan zit te komen, maar ook een werkende kopie: de makers van Techdy noemen het apparaat Basic Bear, het is een letterlijke kopie van de iPhone ("geïnspireerd op"), het ding kost 200 dollar en draait op... Android.

Goed, de video en ook de afbeeldingen die je online kunt bekijken geven een extra beeld, en het kost heus moeite om alle geruchten bij elkaar te harken en er een design van te maken en er een smartphone van te produceren. Maar eigenlijk gaat het allemaal wel ver: meeliftend op de geruchtenstroom rondom de nieuwe budget iPhone van plastic van Apple een Android kloon de wereld in zetten die een letterlijke kopie is van de uitgelekte designs van Apple.

Een van de reageerders op het artikel van 9to5Mac vindt dat Apple dit bedrijf moet aanklagen wegens kopieergedrag. Wat vinden jullie?

0 Reactie(s) op: Nog meer impressies van de plastic iPhone [Video]

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.