Multi Measures: Alles meten met je telefoon

Door: Robin Smit | 22 mei 2013 17:51

Review

Misschien sta je er niet altijd bij stil, maar je iPhone en iPad zitten boordevol sensoren. Zo heb je bijvoorbeeld de beschikking over een accelerometer, een gyroscoop en natuurlijk een microfoon. De app Multi Measures laat deze sensoren niet onbenut en zet zo om in handige meetinstrumenten.

Multi Measures is een app die de sensoren in je iPhone gebruikt om je de meest uiteenlopende informatie te geven over de wereld om je heen. Zo bevat de app onder andere een decibel-meter, een seismograaf en een waterpas. Ook zijn meetinstrumenten als een liniaal en een timer niet vergeten. Samen met de niet genoemde functies vervult deze app hierdoor de mogelijkheden van 12 verschillende meetinstrumenten.

De kwaliteit van de meetinstrumenten is over het algemeen erg goed te noemen. Zo zijn deze allemaal voorzien van opties en functies die specifiek van toepassing zijn op dat instrument. Bij bijvoorbeeld de decibel-meter of een seismograaf vragen we ons wel af hoe accuraat de metingen hiervan kunnen zijn. Hiermee zul je Multi Measures voornamelijk moeten zien als een ondersteunend middel. Wat overigens nog helemaal niet zo gek is voor de prijs.

Kortom

Multi Measures is een app die 12 digitale meetinstrumenten huist. De app maakt het hiermee mogelijk om de meest uiteenlopende zaken te meten. Of de resultaten altijd helemaal accuraat zijn is misschien de vraag, maar gezien de prijs van de app zullen dit de goedkoopste meetinstrumenten zijn die je ooit zult vinden.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 0,89, € 1,79

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Multi Measures voor de iPhone of iPad

0 Reactie(s) op: Multi Measures: Alles meten met je telefoon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.