Kontacts: Het moderne adresboek

Door: Robin Smit | 18 mei 2013 21:10

Review

Laten we even eerlijk zijn. De manier waarop contacten worden weergegeven op je iPhone is wel redelijk achterhaald. Zo is de weergave van profielfoto’s niet optimaal en is integratie met sociale netwerken ver te zoeken. Gelukkig is er nu Kontacts.

Kontacts is een app voor de iPhone die de standaard contacten-app van iOS kan vervangen. In het hoofdmenu van de app vind je een mooi weergegeven lijst met al je contacten. Hierbij zie je direct een profielfoto van de contactpersonen wanneer deze beschikbaar is. Het verkrijgen van deze profielfoto’s is erg eenvoudig door de integratie met Facebook en Twitter. Hiermee is het mogelijk sociale profielen aan de contacten in je bestaande adresboek te koppelen.

Met verschillende handgebaren is het in Kontacts mogelijk acties te ondernemen op contactpersonen. Zo kan je door naar rechts te vegen over een contactpersoon bellen, mailen of een bericht sturen. Wanneer je naar links veegt zul je direct de meest recente activiteiten op social media van de betreffende contactpersoon te zien krijgen.

Een andere handige functie aan Kontacts is dat je met de app snel groepen met contactpersonen kan aanmaken. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld al je collega’s in een keer een mailtje te sturen. Wel zo handig.

Kortom

Kontacts is een digitaal adresboek dat behoorlijk meer in huis heeft dan de standaard contacten-app in iOS. Zo ziet de app er prachtig uit, worden profielfoto’s mooi weergegeven en kocworden je contacten gesynchroniseerd via social media.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone

Download Kontacts in de AppStore

0 Reactie(s) op: Kontacts: Het moderne adresboek

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.