iPhone & iPad app: Leg de bal weer net wat hoger

Door: Robin Smit | 15 oktober 2012 10:45

Review

Zoals elk jaar betekent het begin van een nieuw voetbalseizoen weer de komst van een nieuwe editie van de voetbalgame FIFA. Welk team breng jij dit jaar naar de top?

Naast het up-to-date brengen van alle teams en spelers introduceert FIFA elk jaar weer enkele nieuwe functies in de game. De twee meest opvallende zijn de mogelijkheid om nu online multiplayer wedstrijden te spelen met vrienden en een nieuwe manier om trucjes op het veld te doen. Voornamelijk de multiplayermodus is een welkome toevoeging. Waar het in de vorige editie van FIFA alleen mogelijk was om tegen vrienden te spelen die in de buurt waren, is dat nu dus mogelijk vanaf elke plek op de wereld. Dit brengt de iOS versie van FIFA een stuk dichterbij de versies voor de consoles en de PC.

FIFA weet ook dit jaar weer de grafische pracht van het vorige deel te overtreffen. Voornamelijk op nieuwere apparaten kan duidelijk worden gezien welke grafische mogelijkheden er zijn bij mobiel gamen.

Kortom

Voetbalgame FIFA heeft in de editie van 2013 weer een aardige opfris beurt gehad ten opzichte van de vorige game. De meest opvallende toevoegingen zijn de uitgebreide multiplayer modus en de nieuwe manier op trucjes te doen. Ook is de game er grafisch weer een stuk op vooruit gegaan.

Beoordeling: 7/10

Download FIFA 13 in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Leg de bal weer net wat hoger

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.