Fetch: Interactieve film voor avontuurlijke kinderen

Door: Robin Smit | 12 mei 2013 20:25

Review

Een hond staat ook wel bekend als de beste vriend van de mens. Uiteraard zal je er dus alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw hond niks overkomt. In Fetch word jij uitgedaagd om hiervoor te zorgen.

Fetch is een platform game voor kinderen waarin je op onderzoek gaat naar de mysterieuze verdwijning van de honden in de stad. Helaas raakt jouw hond tijdens deze zoektocht ook vermist, waardoor de noodzaak van deze speurtocht nog een stuk groter wordt.

In Fetch loop je door een prachtig vormgegeven wereld die aan alle kanten leeft. Ze kan je veel verschillende objecten selecteren om vervolgens te zien hoe de wereld hierop reageert. Dit wordt gecombineerd met een goed uitgewerkt verhaal met leuke en spannende video’s tussendoor die je bijna het gevoel geven dat je je in een interactieve film bevindt. Om ervoor te zorgen dat de game niet snel eentonig wordt zijn er ook de nodige minigames aanwezig. Hiermee is Fetch een bijzonder leuke en spannende game voor kinderen, en misschien ook wel hun ouders.

Kortom

Fetch is een leuke en spannende platform game voor kinderen waarin het jouw taak is het mysterie van verdwenen honden op te zoeken. De game heeft een sterk verhaal en leuke video’s tussendoor waarmee je het gevoel hebt je in een interactieve film te bevinden.

Beoordeling 9/10

Prijs: € 2,69

Beschikbaar voor: iPad

Download Fetch in de AppStore

0 Reactie(s) op: Fetch: Interactieve film voor avontuurlijke kinderen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.