Blux Pro: Bijna een echte camera

Door: Robin Smit | 29 april 2013 23:16

Review

Alhoewel de kwaliteit van smartphone camera’s steeds beter wordt, lijkt de mogelijkheid tot het instellen van opname-opties een klein beetje achter te blijven. Gelukkig is er nu goed nieuws voor iedereen die de baas wil zijn over zijn eigen foto. Blux Pro geeft je namelijk voldoende instel-opties.

Blux Pro is een camera-app die je de mogelijkheid geeft om veel zaken aan de camera op je telefoon zelf in te stellen. Standaard worden er op je scherm regelaars weergegeven voor het inzoomen of het aanpassen van de kleurtemperatuur in je foto. Door met je vinger vanuit de linker- of rechterkant het scherm in te vegen zullen er meer regelaars op je scherm verschijnen. Zo biedt de app onder andere de mogelijkheid om opnamemodi, contrast, verzadiging en scherpstelling aan te passen. Hiermee is Blux Pro een van de meest uitgebreide camera-apps die we tot nu toe hebben getest.

Naast deze uitgebreide instellingen biedt Blux Pro nog enkele andere handige functies. De meest opvallende hiervan is de mogelijkheid om met de app foto’s op afstand te maken. Met deze functie kan je met twee iPhones een foto maken. Hierbij dient één iPhone als afstandsbediening en de andere als camera. Wel zo handig voor de perfecte groepsfoto.

Kortom

Blux Pro is een uitgebreide camera-app die je de mogelijkheid geeft om de meest uiteenlopende zaken in te stellen aan de camera op je telefoon. Daarnaast biedt de app nog enkele andere handige functies waaronder de mogelijkheid om op afstand foto’s te maken.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 2,69

Beschikbaar voor: iPhone

Download Blux Pro in de AppStore

0 Reactie(s) op: Blux Pro: Bijna een echte camera

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.