App crumbles: ATM hunter, Photo brush lite, BMI+Bodyfat calculator, iLaugh Lite.

Door: Redactie Computer!Totaal | 03 maart 2010 09:53

Review

Elke week verschijnen er veel meer iPhone apps in de App Store dan wij kunnen bespreken. In de rubriek App Crumbles - vergeef ons deze corny rubrieksnaam - willen we sommige van die apps toch even in de spotlight zetten. Deze keer: ATM hunter, Photo brush lite, BMI+Bodyfat calculator, iLaugh Lite.

ATM Hunter

Als je contant geld nodig hebt en niet weet waar de dichtstbijzijnde pinautomaat staat, dan kom je daar met deze app binnen een paar seconden achter! Omdat ATM Hunter gebruikmaakt van de ingebouwde gps-ontvanger hoef je geen adresgegevens in te vullen. Met ATM Hunter kun je ook zoeken naar geldautomaten van je eigen bank (wat handig is als je eerder op dezelfde dag al geld hebt opgenomen bij een andere bank). De app vertelt je precies hoe ver een geldautomaat zich van je huidige positie bevindt en hij geeft je informatie over de route ernaartoe.

ATM Hunter

Prijs Gratis

Omvang 1,7 MB

Photo Brush Lite

Gebruik je creativiteit en voeg leuke, grappige en fraaie effecten toe aan je foto’s. Kies uit verschillende symbolen en kleuren, en breng ze aan door met je vinger te strepen.

Photo Brush Lite

Prijs Gratis

Omvang 3,7 MB

Bmi+BodyFat Calculator

Bereken snel en eenvoudig je BMI (Body Mass Index) en het ideale gewicht en vetpercentage voor de door jou ingevulde persoonlijke data.

Bmi+BodyFat Calculator

Prijs Gratis

Omvang 1,0 MB

iLaugh Lite - Cool Jokes & more

Met deze app heb je toegang tot een ongelooflijk uitgebreide database met moppen, voor iedereen die van moppentappen houdt. Er zijn maar liefst vijftigduizend moppen verkrijgbaar, in diverse categorieën. Er is wel een minpunt: ze zijn allemaal Engelstalig.

iLaugh Lite

Prijs Gratis

Omvang 1,2 MB

0 Reactie(s) op: App crumbles: ATM hunter, Photo brush lite, BMI+Bodyfat calculator, iLaugh Lite.

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.