7 Minute Workout: In zeven minuten een strak lichaam

Door: Robin Smit | 01 september 2013 14:21

Review

Een strak lichaam wil iedereen wel. Het is alleen de vraag of je de moeite wil nemen om dit te bereiken. Zo zie ik mezelf nog niet elke dag naar de sportschool lopen om een wasbordje te kweken. Volgens de makers van de app 7 Min Workout is dit ook nergens voor nodig.

7 Minute Workout is een app die je zou moeten helpen om met 7 minuten trainen per dag een strak lichaam te krijgen. Dit doet de app door jou intensief verschillende oefeningen achter elkaar te laten uitvoeren. In totaal zijn er in de app twaalf oefeningen te vinden die worden uitgelegd aan de hand van een video, foto's en tekst. Het handige aan deze oefeningen is dat je ze gewoon thuis kan uitvoeren en geen speciale attributen nodig hebt.

Wanneer je een standaard workout start in de app, zal je hier ongeveer zeven minuten mee bezig zijn. Volgens de makers is het, door oefeningen intensief achter elkaar te doen, mogelijk om in die zeven minuten behoorlijk wat calorieën te verbranden. Eventueel kan je aangeven dat je langer dan zeven minuten wil oefenen. Ben je echter niet zo heel sportief dan kan ik je aanraden om het in het begin even bij die zeven minuten te houden.

Kortom

7 Minute Workout is een app die je helpt om met zeven minuten trainen per dag een strak lichaam te krijgen. De app laat je hiervoor snel achter elkaar twaalf verschillende oefeningen doen. Handig aan de oefeningen is dat je deze gewoon thuis kan doen en ze goed uitgelegd zijn.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 1,79

Beschikbaar voor: iPhone

Download 7 Minute Workout in de App Store

3 Reactie(s) op: 7 Minute Workout: In zeven minuten een strak lichaam

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 3 september 2013 13:45 Anoniem
  een review is meestal een beoordeling met een conclusie?
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 12 september 2013 09:26 Anoniem
  Geweldige app! Wat voornamelijkprettig is dat hij aangeeft hoe lang nog en je duidelijk te zien krijgt wat je moet doen. Super voor als je weinig tijd hebt of om dagelijks mee te beginnen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 19 augustus 2015 16:13 Anoniem
  werkt je app niet goed. Dan is ouderwets een thuis train programma voor uw buikspieren altijd nog een goede optie om in vorm te komen/blijven.

  http://www.bestebuikspieroefeningen.nl
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.