Zo upload je Live Foto's naar Facebook

Door: jelle-peterse | 22 december 2015 11:27

Nieuws

Facebook biedt in zijn iOS-app ondersteuning voor Live Foto's die genomen zijn met de iPhone 6S en 6S Plus. Daarmee volgt het Tumblr, dat het fotoformaat al sinds een aantal weken ondersteunt. Hier leggen we je uit hoe het werkt.

Facebook beperkt de ondersteuning tot de iOS-app waardoor Facebook-gebruikers op Android-toestellen, een desktop computer en de mobiele website de bewegende foto's niet kunnen zien. Bovendien werkt het alleen met iOS 9 en hoger, dus alleen bezitters van een iPhone 4S en nieuwer kunnen de Live Foto's zien. Lees ook: Zo maak je Live Foto's met je iPhone 6s.

Het uploaden van een Live Foto werkt op vrijwel dezelfde wijze als een reguliere foto, alleen moet bij een Live Foto het Live icoontje in de hoek rechtsonder aangevinkt worden om de feature te laten werken.

Andere Apple-gebruikers kunnen de foto in beweging zetten door op de foto te tikken. Facebook is begonnen met een kleine uitrol van de nieuwe feature. Het merendeel van de gebruikers zal echter nog een aantal weken geduld moeten hebben.

0 Reactie(s) op: Zo upload je Live Foto's naar Facebook

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.