Deze documentaire in 4K is gemaakt met de iPhone 6s Plus

Door: jelle-peterse | 28 september 2015 20:22

Video

Films en documentaires die zijn opgenomen met iPhones zijn niets nieuws. Ook professionals houden schijnbaar van de iPhone-camera. Maar nu de iPhone 4K video op kan nemen, zien de videos er nog professioneler uit.

Filmmakers Bryn Mooser en David Darg namen deze vijf minuten durende documentaire volledig op met een iPhone 6s Plus, en laten goed zien hoe video van de nieuwe iPhone eruit ziet. Lees ook: Wat is er nieuw aan de nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus?

Prachtige beelden met een prachtige boodschap

De documentaire 'The Painter of Jalouzi' gaat over Duval, een inwoner van een van de grootste sloppenwijken van Haiti. Hij gaat dagelijks met verf en kwasten op pad om zijn woonwijk meer kleur te geven. Hij schildert muren, bussen, huizen, en nog veel meer. Op deze manier wil hij zijn medebewoners duidelijk maken dat er een betere toekomst in het vooruitzicht ligt.

Behind the Scenes

Interessant is deze video die een kijkje geeft achter de schermen tijdens het opnemen van de documentaire. Hier wordt ook uitgelegd welke accessoires zijn gebruikt, en waarom de filmmakers de iPhone 6s Plus zo fijn vonden om mee te werken.

Wellicht film je zelf ook graag, maar heb je geen zin om telkens een aparte camera mee te nemen. Een iPhone is dan een goede oplossing. Bekijk ons artikel iPhone 6s vs 6s Plus: Welke iPhone moet ik kiezen? als je nog niet zeker bent welke iPhone het beste bij je past.

0 Reactie(s) op: Deze documentaire in 4K is gemaakt met de iPhone 6s Plus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.