VO Calendar: De agenda anno 2013

Door: Robin Smit | 31 augustus 2013 08:00

Review

Een van de belangrijkste aspecten van een agenda is dat deze al jouw afspraken op een overzichtelijke manier weet weer te geven. Helaas zijn er weinig ontwikkelaars die het aandurven om dit overzicht op een totaal andere manier weer te geven dan we gewend zijn. VO Calendar brengt daar nu verandering

VO Calendar is een agenda die opgebouwd is uit verschillende grote blokken op je scherm. Aan de rechterkant vertegenwoordigen deze blokken de dagen van de huidige week, terwijl de overige blokken je naar de instellingen of een andere week brengen. Achter de getoonde dagen zie je direct hoeveel afspraken je op die dag hebt staan.

De blokken-interface is in de volledige app doorgetrokken. Zo hoef je, wanneer je een afspraak wil maken, alleen blokken te selecteren voor het invoeren van het tijdstip van de afspraak. Deze vernieuwende methode van het gebruik van de agenda is een behoorlijke omschakeling wanneer je gewend bent aan traditionele agenda's. Toch voelt VO Calendar, na even oefenen, al snel natuurgetrouw aan.

Kortom

VO Calendar is een vernieuwende agenda waarvan de interface volledig is opgebouwd uit grote blokken. Het werken met VO Calendar vereist wat oefening, maar voelt al snel vertrouwd aan.

Beoordeling 8/10

Prijs: € 8,99

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

1 Reactie(s) op: VO Calendar: De agenda anno 2013

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 4 september 2013 21:45 Anoniem
    Enig idee waar VO voor staat? Nee? Zal ff helpen: Voice Over. Ring a bell? Ook niet zeker? Is de ingebouwde schermlezer van IOS voor blinden en slechtzienden. En voor wie is deze app ontwikkeld denk je? Juist. Je schrijft er niets over in je artikeltje. volgende keer iets meer onderzoek doen svp.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.