Weekoverzicht: met Touch ID, dataverbruik op je iPad en OS X

Deze week bracht MacWorld je onder meer hoe je het best bestanden kunt verzenden vanaf je iPhone, wat Touch ID is, hoe je notities kunt beveiligen met een wachtwoord in OS X en iOS en hoe je je dataverbruik kunt bijhouden op je iPad.

De beste manier om bestanden te verzenden vanaf je iPhone

Gepubliceerd op 28 maart 2016

Welke methode het handigste is om bestanden via je iPhone te verzenden, hangt af van het doelapparaat en van het soort bestand dat je wilt verzenden. Er zijn een paar opties. Wij bespreken ze.

Bekijk hier de beste manier om bestanden te verzenden vanaf je iPhone.

Wat kan ik precies met Touch ID?

Gepubliceerd op 29 maart 2016

Het unlocken van je iPhone is niet superveel efficiënter met een Touch ID dan met een eenvoudige code. Dat je in het begin weinig kon met de vingerafdruksensor, is een keuze van Apple geweest. Zo konden gebruikers eerst even wennen. Touch ID heeft nu meer mogelijkheden.

Lees hier wat je precies kunt met Touch ID.

Houd je dataverbruik bij op je iPad

Gepubliceerd op 30 maart 2016

Je neemt je iPad mee op vakantie en wil die gaan gebruiken als navigatie-apparaat in de auto en om af en toe het internet te checken in een buitenlandse stad. Is er een mogelijkheid om te weten hoeveel data je dan verbruikt?

Bekijk hier hoe je je dataverbruik kunt bijhouden op je iPad.

Notities beveiligen met een wachtwoord in OS X en iOS

Gepubliceerd op 30 maart 2016

Met de nieuwe updates van iOS en OS X is het mogelijk om je iCloud-notities te beveiligen met een wachtwoord op je Mac, iPhone of iPad. Hier laten we zien hoe je dit kunt doen.

Leer hier hoe je notities kunt beveiligen met een wachtwoord in OS X en iOS.

Zo los je een aantal vervelende dingen in OS X op

Gepubliceerd op 1 april 2016

OS X El Capitan is een gebruiksvriendelijk en handig besturingssysteem, maar heel soms kom je wat vervelende dingen tegen die je liever anders zou hebben. Hier bespreken we er een aantal en laten we zien hoe je ze op kunt lossen.

Leer hier hoe je een aantal vervelende dingen in OS X oplost.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten