Weekoverzicht: met de iPhone SE en iPad Pro

Deze week bracht MacWorld je onder meer een how to over het installeren van iOS 9.3, brachten we alles over de nieuwe iPhone SE en keken we naar de kleinere iPad Pro 9,7 inch.

Dit is hem: de iPhone SE

Gepubliceerd op 21 maart 2016

Het was natuurlijk niet echt een verrassing, maar wél heel prettig om de geruchten bevestigd te zien. Apple heeft tijdens een event vanavond de iPhone SE aangekondigd: een kleiner model iPhone, met de kracht van het vlaggenschiptoestel.

Lees hier meer over de iPhone SE

En dit is de iPad Pro 9,7 inch

Gepubliceerd op 21 maart 2016

Lange tijd werd gedacht dat tijdens het lente-event eindelijk de iPad Air 3 aangekondigd zou worden, maar enkele weken geleden werd duidelijk dat dit een kleinere versie van de iPad Pro zou worden. En vanavond kondigde Apple hem dan ook daadwerkelijk aan: de iPad Pro 9,7 inch.

Lees hier meer over de iPad Pro 9,7 inch

Zo kun je apps organiseren op je Apple TV

Gepubliceerd op 22 maart 2016

Je kunt de apps op het beginscherm van je Apple TV organiseren, verbergen of verwijderen. Hier laten we zien hoe je dit kunt doen.

Leer hier hoe je apps op je Apple TV kunt organiseren

Al je apparaten synchroniseren met iCloud

Gepubliceerd op 22 maart 2016

Met de clouddienst iCloud van Apple kun je onder andere agenda's, notities, e-mails en contacten synchroniseren tussen je Mac, pc, iPad en iPhone. In deze workshop lees je hoe je iCloud op verschillende apparaten configureert en welke instellingen zinvol zijn.

Bekijk hier hoe je je apparaten synchroniseert met iCloud

Zo installeer je iOS 9.3 op je iPhone, iPad en iPod Touch

Gepubliceerd op 23 maart 2016

Apple heeft iOS 9.3 beschikbaar gemaakt. De nieuwste versie van iOS 9 is nu te downloaden voor iPhone, iPad en iPod touch. Naast Night Shift (een nachtmodus) en een verbeterd CarPlay, lijkt de gezondheid-app van Apple verder te zijn uitgebreid. Hoe je iOS 9.3 installeert? Je leest het hier.

Bekijk hier hoe je iOS 9.3 kunt installeren op je iPhone, iPad en iPod Touch

Zo doe je dat: werken op iPhone én pc of Mac

Gepubliceerd op 25 maart 2016

Een iPhone is prima geschikt om snel wat werk op te doen. Maar waarschijnlijk werk je later liever verder op het grote scherm van je pc of Mac. Dit kan met Apples Continuity, maar er zijn meer apps om naadloos door te gaan waar je met de iPhone gebleven was.

Bekijk hier de tips om te werken op iPhone én pc of Mac

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten