Weekoverzicht: Met handige functies in iOS en widgets op iPad

Deze week bracht MacWorld je onder meer het installeren en gebruiken van widgets op iPad en iPhone, 15 nieuwe en onbekende functies in iOS en lieten we zien hoe je je Instagram-account kunt verwijderen.

Maak bijzondere foto's met deze hightech apps

Gepubliceerd op 14 maart 2016

Met een iPhone maak je prachtige foto's. Dat neemt niet weg dat er ook situaties zijn waarin de camera wat minder presteert. Zoals bij weinig licht. Gelukkig kun je dankzij de technologische hoogstandjes van gespecialiseerde apps in allerlei speciale omstandigheden alsnog goed beeld schieten.

Lees hier welke apps wij hebben getest en welke resultaat dat heeft opgeleverd.

15 nieuwe en onbekende functies in iOS op de iPad

Gepubliceerd op 15 maart 2016

Eén van de leukste dingen van het bezitten van een iPad is dat er altijd iets te ontdekken valt. Zelfs al heb je de iPad al een jaar, dan nog zijn er functies waar je niets van weet. Omdat ze nét zijn toegevoegd of omdat Apple er nooit veel ruchtbaarheid aan heeft gegeven.

Bekijk hier 15 nieuwe en onbekende functies in iOS op de iPad

Zo kun je je Instagram-account verwijderen

Gepubliceerd op 15 maart 2016

Als je Instagram beu bent, kun je je account tijdelijk deactiveren of permanent verwijderen. Hier laten we zien hoe je dit kunt doen.

Leer hier hoe je je Instagram-account kunt verwijderen.

Zo installeer en gebruik je widgets op je iPad en iPhone

Gepubliceerd op 15 maart 2016

Het is zonde dat Apple niet veel loslaat over de mogelijkheden van het Berichtencentrum, want het is mogelijk om zelf te bepalen wat er in dit onderdeel van iOS wordt weergegeven. De onderdelen die in Berichtencentrum worden getoond heten widgets. Hoe je deze installeert, lees je in dit artikel.

Bekijk hier hoe je widgets kunt installeren en gebruiken op je iPad en iPhone.

Hoe kies je de perfecte tablet?

Gepubliceerd op 18 maart 2016

Er zijn honderden tablets op de markt en elke fabrikant levert ook nog eens verschillende versies van hetzelfde model. Hoe kies je nu de perfecte tablet voor jouw wensen? In dit artikel leggen we uit waar je allemaal op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe tablet.

Bekijk hier hoe je kan kiezen voor de perfecte tablet.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten