Weekoverzicht: Met de fix voor een crashende Safari en de iPhone 5se

Deze week bracht MacWorld.nl je onder meer een oplossing voor het crashen van de Safari browser, gaven we je een overzicht van alle geruchten rondom de nieuwe iPhone 5se, lieten we zien hoe je al je muziek vanuit de cloud kunt streamen en werd het opschonen van je Mail inbox een stuk eenvoudiger.

Zo los je het crashen van Safari in iOS en OS X op

Gepubliceerd op 27 januari 2016

 

© PXimport

Sommige iOS- en OS X-gebruikers melden sinds vanochtend dat de Safari-browser crash bij het invoeren van tekst in de adresbalk. De problemen vinden in meerdere versies van de browser plaats. Maar hoe los je dit eigenlijk op? Wij leggen het hier uit.

Lees hier de volledige oplossing voor het crashen van Safari.

Dit is de iPhone 5se

Gepubliceerd op 27 januari 2016

 

© PXimport

Van alle Apple-producten die uit de geruchtenmolen komen, is de iPhone 5se (of iPhone 6c?) misschien nog wel de meest verwarrende. Nog nooit liepen de geruchten zo uiteen wat betreft specificaties, de naam en de behuizing. We zetten de grootste geruchten voor je op een rij.

Lees verder voor een volledig overzicht van alle iPhone 5se geruchten.

4 apps om snel een nieuwe taal te leren

Gepubliceerd op 28 januari 2016

 

© PXimport

Het leren van een nieuwe taal is iets dat veel mensen blijft fascineren, zeker nu de wereld eigenlijk steeds kleiner wordt. Je kunt er dan voor kiezen om jezelf bij een van de aanbieders van thuiscursussen in te schrijven voor een cursus, maar je kunt ook een van de vele taalapps downloaden.

Ga snel aan de slag met de 4 handige taalapps!

Mail opschonen in OS X

Gepubliceerd op 27 januari 2016

 

© PXimport

Zit je bijna door de maximale opslag van je mailprovider heen? Gebruik dan de app Mail in OS X om ruimte vrij te maken. Hier leggen we uit hoe dit werkt.

Lees verder hoe je Mail in een paar stappen kunt opschonen.

Je eigen muziek streamen vanuit de cloud

Gepubliceerd op 25 januari 2016

 

© PXimport

Muziekdiensten als Spotify en Apple Music maken het mogelijk om over de hele wereld naar muziek te luisteren. Maar soms wil je liever naar je eigen muziekcollectie luisteren. Gelukkig kan dit via meerdere clouddiensten.

Lees verder voor het streamen van je muziek uit de cloud.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten